2014. február 26., szerda

játéknapló - 5. játék


5. játék: 2014. január 18. – Ellentörpék nyomában
·       Tarkwer romvárosában folytatódik a kaland. Sajnos a továbbvezetőnek tűnő járatok be vannak omolva, alternatív irányt kell keresni. Sikerül a romok között a helyőrség térképére bukkanni, és a helyőrség alatti régi bánya-járatokban lehetséges utat találni.

·       A bányában egy Tor Vashadi törpe kerül elő: Oswald, a pszionikus kőérzékű harcos-bányavezér (Ricsi karaktere). Oswald egy pénzes, gőgös és minden morális érzéktől mentes törpe nemes, Trian rivális csapatával tartott, amíg sorsára nem hagyták az élőholtaktól hemzsegő bányában. A riválisok rájöttek: Halbjronson csapata a nyomukban jár, ezért omlasztották be a járatot maguk mögött, hogy hőseinket az élőholtak karmaiba tereljék.
·       Az élőholtak között sok hentelés volt. A zombiszerű lényeket mágikusan irányította valami mágus-féle, akivel majdnem sikerült a békés áthaladásról megállapodni. Végül csapatait tönkreverve, az elbujkáló mágust magatok mögött hagyják törpjeink.
 
·       Sikerült a bányajáratokon keresztül kikerülni az omlást, és tovább haladni Khal Axar felé. A nyomok szerint a rivális csapat közben kisebb összeütközésbe ütközött valami helyi lényekkel, akik el is ragadtak törpé(ke)t közülük. Mint kiderül: sajnos egy bűzös troglodita fészek lakói voltak a támadók. Az őrszemeiket sikerül is csapdába csalni és legyűrni (éppen hogy), de az egész törzs túl nagy falatnak tűnik, így hátrahagyjátok őket. Majd legközelebb.
·        Lehet indulni tovább Khal Axar felé inkább.

·       Így játék végére 6,700 XP-tek lett.6. szinthez 7,500 XP kell majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése